Kako postati član CM-a

CroatianManiacs

Zbog brojnih E-mailova koje primamo svaki dan od pridošlica u Tyriju, odlučili smo dodatno pojasniti proces registracije. Za početak, preporučamo da bacite oko na text o nama i samim time provjerite jesmo li mi uopće pravi guild za vas. Razni ljudi imaju razna očekivanja i stvarno ne želimo da se razočarate ukoliko shvatite da CM nije pravi guild za vas. Ako i dalje želite u guild – read on! 🙂

Croatian Maniacs guild se nalazi na EU serveru Gandara pa bi bilo idealno da se i vaši characteri nalaze na istom serveru. Pripadnost određenom serveru ničim ne utječe na vašu mogućnost igranja sa ostalim guild članovima osim WvW borbi gdje možete zastupati isključivo svoj server. Dugo neaktivne članove kickamo iz guilda, te pozivamo nove. Naravno, onog trena kad se neaktivni članovi vrate u Tyriju, sve što trebaju napraviti je whispati jednog od oficira/leadera, ili zatražiti ponovo invite na Discordu.

Svi novi članovi se trebaju prijaviti na naš Discord server te u #guild_wars kanalu zatražiti invite. Netko od oficira je uvijek online tako da se na invite generalno ne čeka dugo.

Dobrodošli