Baldur’s Gate dobio prvu ekspanziju nakon čak 17 godina

0
Baldur’s Gate dobio prvu ekspanziju nakon čak 17 godina

Baldur’s Gate – legendarni RPG naslov koji je 2012. izašao u poboljšanoj HD verziji za PC, a kasnije i za sve platforme je nakon čak 17 godina dobio svoju prvu ekspanziju pod nazivom Siege of Dragonspear. Ovaj dodatak donosi brojne nove iteme, questove te novu Shaman klasu, a igrači će moći uvesti svoje charactere iz Enhanced editiona Baldur’s Gatea u expanziju, ali i po završetku uvesti istog lika u Baldur’s Gate II: Enhanced Edition!

Priča Siege of Dragonspeara počinje nakon što se igrači riješe Sarevoka. Na scenu stupa takozvana Shining lady, misteriozna žena koja vodi vojsku koja prisiljava stanovnike na rad te im oduzima zalihe hrane i imanja.

Sama ekspanzija košta 19,99$ dok ćete za Digital Deluxe verziju iskeširati 39,97$ što uključuje puni soundtrack kako originalnog Baldur’s Gatea, Enhanced verzije te expanzije. Za najveće fanove tu je i Collector’s Edition za 129,99$ koja uključuje veliki broj „goodiesa“ poput DRM free Enhanced verzije Baldur’s gatea i expanzije na DVDu, kompletni soundtrack, platnenu mapu Sword Coasta, metalnog privjeska u obliku zmaja te kolekciju kockica za D&D.

Ostavi komentar »