NuttyGamer – Gaming nights

nutty-gamer-gaming-nights

Igrate igru u koju želite dovući što više prijatelja i poznanika? Ili jednostavno želite probati neki novi naslov u društvu ostalih gamera? Ako ste se pronašli u jednoj od spomenutih situacija, definitivno ste na pravom mjestu.

NuttyGamer gaming nights su organizirani eventi gdje naš community nekoliko puta tjedno zajedno igra određene naslove i/ili jednostavno kreće u istraživanje novih. Ovisno o danu u tjednu i prethodnim dogovorima – igraju se razni MMO, MOBA, Co-op naslovi (s naglaskom na F2P igre) te osim što potičemo druženje, na ovaj način svi članovi našeg communitya imaju priliku zaigrati neku novu igru u društvu poznanika ili upoznati nove gamere.

Osim foruma, većina komunikacije se odvija na našem Discord serveru na koji vas ovim putem još jednom pozivamo.

Osim zabave, društva i minglanja među gamerima i gamericama, dijelimo nagrade sudionicima gaming nighta ovisno o igri i nekom zadatku koji će biti definiran prije samog početka.

Stoga bez obzira jeste li dio NG-a već duže vrijeme ili ste tek nabasali na nas – skoknite na Discord, mahnite nam i pridružite se zabavi…

Više informacija o samim aktivnostima, gaming night igrama i početku evenata ćemo objavljivati na portalu i Discordu kako bi svi sudionici imali vremena pripremit se i downloadati igru ako već nisu.

Dosadašnji gaming raspored