Caudecus’s Manor guide

0
Caudecus’s Manor guide

Kako bi i službeno istaknuli ljude i Charrove, te sav njihov zajednički napor u borbi protiv Zhaitana, Ministar Caudecus je odlučio organizirati zabavu gdje će, između ostalog, predstaviti novu kreaciju svog osobnog izumitelja, Uzolana. Iako politički suparnik kraljice Jenne koja je također prisutna, Caudecus tvrdi kako je vječito vjeran Kryti i njezinim stanovnicima. Ima li razloga za paniku? 

Zajedno sa probranim uzvanicima zabave, uz neizostavnog Logana i Zojju, na lokalni tulum pojavljujete se i vi sa vašim partyem. Ubrzo saznajete za Loganove sumnje oko Uzolanovog izuma, odnosno mogućnosti napada na samu kraljicu pomoću Asura magije i golema. Kako ipak ne valja trčat pred zaključke, vaš početni zadatak je popričati sa što više uzvanika zabave i saznati osnovne informacije o Uzolanu. Primjetit ćete kako su svi uzvanici dobili ikonice koje označavaju da je s njima moguća interakcija. Popričajte sa svima nekoliko puta o različitim temama vezanih za Uzolana, Ministra i potencijalnu kreaciju.

Story Mode

Uzolan’s Golem

Jednom kad saznate dovoljno informacija, Uzolan će otkriti svoje namjere te pozvati svog golema kojeg kao pravi heroji, vi morate uništiti. Sama borba s golemom je jednostavna i jedino na što morate paziti su njegove granate. Krugove na podu na koje ste navikli nemojte čekati jer se za granate ne prikazuju. Umjesto toga, pratite animaciju golema i čim vidite da krene castati podužu animaciju dodgeajte ili se sakrijte iza centralne fontane u dvorištu. Ukoliko i zalegnete, waypoint je jako blizu pa se vratite u borbu.

Nakon što uništite golema potrebno je pronaći Separatiste koji su oteli kraljicu. Da bi vam navigacija kroz veliku vilu bila što jednostavnija, pobrinut će se svjetlucanje na podu koje pratite ne bi li došli do prave lokacije. Nakon što uđete u kuću, dočekat će vas čuvar koji ima opasan skill sličan warriorovom „Thousand blades“-u. Obavezno se maknite čim čuvar krene s napadima. Osim tog, čuvar je jako mobilan i puno se kreće po prostoriji. Pokušajte ga što više držati mirnim bilo CCom ili jednostavnim pozicioniranjem između namještaja kako bi vaš ranged DPS imao što manje problema sa primanjem damagea.

Sigfast

Prođite kroz vrata koja je do maloprije čuvao stražar i uđite u podrum. Vaš sadašnji cilj je pronaći ulaz u skriveni putić iza vile. Riješite se mobova u podrumu i pronađite polugu s lijeve strane zida. Nakon otvorenog prolaza, dočekat će vas Separatist Lieutenant, Sergeant, Fighter i Sigfast koji iz nekog razloga spava ko top totalno ignorirajući što vi skoro pa ginete… Ukoliko ste ranged klasa, najbolje se držati podalje od prisutnih mobova, dok rangeri (ako ih imate) obavezno trebaju pobacati trapove. Kad se riješite mobova, Sigfast će se probuditi i otvoriti vrata koja vode u sljedeći dio instance.

Mia Kindleshot

Miu su nažalost separatisti već uhvatili i strpali u kavez. Dobre dušice kakve jeste, sigurno nećete nastaviti (iako kraljica negdje čeka) bez da ne oslobodite nedužnu curu (iako je Charr). Pokušajte sve patrole povući dalje od Separatist Snipera koji stoje na vrhu izvidnice te ih ostavite za kraj. Oslobodite Miu iz zatvora koja će vas zatim odvesti do kraljice

Kraljica Jennah

Prije nego oslobodite kraljicu, morate poraziti Delanu i njezine sljedbenike. Fokusirajte prvo separatiste, a zatim i samu Delanu. Delana je zadnji boss koja nosi ranged oružja i blindness skill. Porazite Delanu, oslobodite kraljicu i saznajte da li je ministar Caudacus prevarant kao i ostatak političara…

 

Explorable mode (in progress…)

 

Ostavi komentar »