CM Raidplanner

0
CM Raidplanner

Malo smo utihnuli po pitanju ažuriranja ponajviše radi izlaska nove Guild Wars 2 ekspanzije, ali to ne znači da svejedno nismo bili vrijedni.

S obzirom na dugo očekivani “challenging content” koji je ArenaNet napokon uveo u igru u obliku 10-man raidova, složili smo prikladnu aplikaciju putem koje ćemo pratiti sve prijave za naše organizirane runove. Kako će izlaziti novi wingovi, tako će se i aplikacija ažurirati novim opcijama.

Ako ste zainteresirani za raidanje s nama, prijavite se u Raidplanner, pričekajte da vas netko od admina odobri i prijavite se za predefinirane runove u kalendaru.

Za sad, planirani runovi se održavaju tri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda i nedjelja) s početkom u 20:00h sve do 23:00h. Prvenstvo prijave imaju provjereni raideri sa dobrim gearom dok svi ostali mogu upast u test runove koji će se održavati kroz ostatak tjedna.

Upute za korištenje aplikacije se nalaze na našem forumu, a nemojte zaboraviti i provjeriti na Raiding podforum za sve informacije o buildovima, talentima, taktici i gearu.

Vidimo se u Spirit Valeu!

Ostavi komentar »