Što se događa u ArenaNetu?

0
Što se događa u ArenaNetu?

U svega mjesec dana, ArenaNet je potreslo podosta značajnih promjena. Prvo odlazak Collin Johansona nakon kojeg je glavno i odgovorno lice Aneta, Mike O’Brian, naglasio kako je cilj nastaviti nesmetano sa live patchevima bez da se mijenjaju timovi ljudi, a zatim je stigla i veoma kontroverzna obavijest od spomenutog o kompletnom ukidanju daljnjeg razvoja legendary oružja.

Prvi problem je što je puni set od 16 oružja obećan i dan danas reklamiran na službenim stranicama Heart of Thorns expanzije, a drugi problem što se prebacuju ljudi koji su, navodno, punu godinu dana radili na live verziji igre nauštrb neke buduće ekspanzije što pobija Mikeov quote od prije svega nekoliko tjedana. Da stvar bude još smješnija – na legendary oružjima je radilo svega 6 developera dok na sadržaju za navodnu novu ekspanziju radi čaki 70! Hoće li stvarno pomoć ove šestorice (koji u godinu dana ili ništa nisu napravili ili nisu napravili ništa korisno za live produkijcu) značiti toliku razliku u razvoju nove ekspanzije?

Na kraju krajeva – zašto se priča o novoj ekspanziji kad u trenutnoj praktički ništa nije dodano od samog izlaska?!

No da ne duljimo sa pisanim rantom, ostavit ćemo da to umjesto nas obavi jedan od najvećih pobornika GW2 – Gospodin Drveni glavom i bradom.

Ostavi komentar »