Strike nights

Pridružite nam se u večernjem minglanju uz strike misije

Što su strike misije?

Jednako kao i raidovi, strike misije su instance dizajnirane za squad od deset igrača te služe kao uvod u Guild Wars 2 PVE endgame - odnosno, shvatite ih kao mini-raidove. Pronaći ćete ih kao dio Icebrood Sage i End of Dragons ekspanzije, a gotovo svaka se sastoji od jednog bossa kojeg ste upoznali tijekom glavnog storya uz nekoliko dodatnih mehanika.

Ako smatrate da niste spremni raidati ili jednostavno nemate dovoljno dobar gear, a svejedno želite biti dio mingle večeri na Discordu svaki tjedan s ostatkom ekipe - strike misije su idealno mjesto za vas.

Builds

Buildovi se ne razlikuje previše od onih koje bi koristili i za raidanje (Hardstruck, Snowcrows) kao ni način na koji pristupamo strike misijama. Dapače, strike misije su idealno mjesto za izvježbati reflekse i upoznati se sa načinom na koji Guild Wars prezentira određene mehanike kako bi s vremenom mogli krenuti prema malo težem contentu.

Kako je generalni interes za strike misije veći, pokušajte biti online barem 10-15min ranije od dogovorenog vremena za tjedni Strikes night i u idealnom slučaju imati alta (ili dva) koji mogu pokriti i support role (alacrity, quickness, heal).